Porties: 4
Ingrediënten
- 800 gram gnocchi
- 1 el olijfolie
- 1 ui gesnipperd
- 1 prei in dunne ringen
- 4 stengels bleekselderij in reepjes
- 400 gram cherrytomaatjes gehalveerd
- 400 gram gehakte tomaten uit blik
- 2 tonijn uit blik uitgelekt
- 1 el Italiaanse kruiden
- 1 bol mozzarella in stukjes
- zout en peper naar smaak
Instructies
- Bereid de gnocchi volgens de instructies op de verpakking. Verhit de olijfolie in een pan en bak de ui, bleekselderij en prei zacht. Voeg de cherrytomaatjes en gehakte tomaten toe. Roer de tonijn en kruiden er doorheen. Serveer met de gnocchi en mozzarella.
Notities
Tarwevrij? Kies voor een spelt pasta.
Glutenvrij? Kies voor rijstpasta of linzenpasta.
Geen gnocchi? Neem volkoren macaroni.
Zuivelvrij? Vervang de mozzarella door geroosterde pijnboompitjes.
Vegetarisch? Vervang de tonijn door kidneybonen.
0
0