Spaghetti met gorgonzola en walnoten

Spaghetti met gorgonzola en walnoten
10 maart 2021 sharon

 

Spaghetti met gorgonzola en walnoten

Gang: Diner
Keuken: Italiaans
Porties: 4

Ingrediënten

  • 300 gram spaghetti
  • 1 el olijfolie
  • 2 uien in ringen
  • 4 teentjes knoflook fijngehakt
  • 150 gram gorgonzola
  • 450 gram verse spinazie
  • 100 ml kookroom
  • 50 gram walnoten grof gehakt
  • 100 gram Parmaham
  • 50 gram Parmezaan fijngeraspt
  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • Kook de spaghetti volgens de instructies op de verpakking. Verhit de olijfolie in de pan en bak de ui en knoflook zacht. Voeg de kaas, slagroom en spinazie toe en roer af en toe tot de spinazie geslonken is. Roer de spaghetti er doorheen. Serveer met walnoten, Parmaham en Parmezaan.

Notities

Vegetarisch? Laat de Parmaham weg.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.