Porties: 4
Ingrediënten
- 200 gram vlinderpasta
- 1 el olijfolie
- 3 rundersaucijzen in stukken
- 2 ui in ringen
- 3 teentjes knoflook
- 3 stengels bleekselderij in stukjes
- 3 wortels in blokjes
- 400 gram gehakte tomaten uit blik
- 400 gram witte bonen uit blik uitgelekt
- zout en peper naar smaak
- 1 komkommer in plakjes
Instructies
- Bereid de pasta volgens de instructies op de verpakking.Verhit de olijfolie in een ruime wokpan en bak de stukjes saucijzen goudbruin. Voeg de ui en knoflook toe en bak tot het zacht is. Voeg de wortel en selderij toe en bak 5 minuten mee, roer regelmatig. Voeg de tomaten, witte bonen en oregano toe en roer nog 5 minuten goed door. Breng op smaak met peper en zout.Meng met de pasta en serveer met de komkommer.
Notities
Vegetarisch? Neem champignons!
Glutenvrij? Neem glutenvrije pasta.
0
0