Porties: 4
Ingrediënten
- 1 kilo aardappelen geschild en in stukjes
- 2 el boter
- 200 ml melk
- 2 ui in ringen
- 400 gram snijbonen
- 2 rode paprika in blokjes
- 100 gram geraspte kaas
- zout en peper naar smaak
Instructies
- Kook de aardappelen gaar in ongeveer 20 minuten. Stamp ze met boter, melk, wat zout en peper. Ondertussen bereid je de groenten. Verhit 1 el olijfolie en bak de ui zacht. Voeg de paprika en snijbonen toe en bak 10 minuten zachtjes. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de aardappelpuree en geraspte kaas.
Notities
Geen slavinken? Neem gehakt en bak mee met de ui.
Vegetarisch? Serveer met een beetje guacamole.
Zuivelvrij? Neem plantaardige melk en laat de boter weg.
0
0