Nasi met paksoi en hamlappen

Nasi met paksoi en hamlappen
21 februari 2019 sharon

 

Nasi met paksoi en hamlappen

Gang: Diner
Keuken: Oosters
Porties: 4

Ingrediënten

  • 200 gram volkoren rijst
  • 1 el olijfolie
  • 250 gram hamlappen in stukjes
  • 400 gram champignons in plakjes
  • 200 gram taugé
  • 1 paksoi in ringen, groen en wit
  • 5 el zoute sojasaus
  • 1 tl uienpoeder
  • 1 tl komijnzaadpoeder
  • 1 tl kurkuma
  • 1 tl korianderpoeder
  • 1 tl laos
  • 1/2 tl gemberpoeder
  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking. Verhit de olijfolie in een wok en bak de stukjes hamlappen goudbruin. Voeg de champignons toe en bak even mee. Voeg vervolgens de taugé en gesneden paksoi toe, plus de sojasaus en alle kruiden. Voeg een scheutje water toe en laat het even bakken. Serveer met de rijst.

Notities

Vegetarisch? Neem tofu of falafel.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.