Porties: 4
Ingrediënten
- 200 gram volkoren rijst
- 1 el olijfolie
- 250 gram hamlappen in stukjes
- 400 gram champignons in plakjes
- 200 gram taugé
- 1 paksoi in ringen, groen en wit
- 5 el zoute sojasaus
- 1 tl uienpoeder
- 1 tl komijnzaadpoeder
- 1 tl kurkuma
- 1 tl korianderpoeder
- 1 tl laos
- 1/2 tl gemberpoeder
- zout en peper naar smaak
Instructies
- Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking. Verhit de olijfolie in een wok en bak de stukjes hamlappen goudbruin. Voeg de champignons toe en bak even mee. Voeg vervolgens de taugé en gesneden paksoi toe, plus de sojasaus en alle kruiden. Voeg een scheutje water toe en laat het even bakken. Serveer met de rijst.
Notities
Vegetarisch? Neem tofu of falafel.
0
0