Porties: 4
Ingrediënten
- 8 volkoren wraps
- 1 el olijfolie
- 300 gram kipfilet in stukjes
- 1 kilo hutspotgroenten
- 1 tl komijnzaadpoeder
- 1 tl korianderpoeder
- 1 tl knoflookpoeder
- 75 gram ijsbergsla
- 4 tl crème fraiche
- 250 gram cherrytomaatjes
- zout en peper naar smaak
Instructies
- Verhit de olijfolie in een wokpan en bak de kipfilet goudbruin. Voeg de hutspotgroenten toe en wok ze tot ze zacht zijn. Voeg de kruiden toe met de creme fraiche en een scheutje water. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de wraps, ijsbergsla en cherrytomaatjes voor erbij.
Notities
Vegetarisch? Neem linzen of witte bonen. Voeg deze pas op het eind toe.
Zuivelvrij? Neem hummus in plaats van creme fraiche.
Glutenvrij? Neem glutenvrije wraps.
0
0