Ga terug
–+ servings

Snelle hachee met gehakt en rode kool

Gang: Diner
Keuken: Hollandse pot
Porties: 4

Ingrediënten

  • 1 kilo aardappelen geschild en in stukjes
  • 300 gram gehakt
  • 3 ui in ringen
  • 3 stengels bleekselderij in stukjes
  • 2 winterpeen in stukjes gesneden
  • 400 gram gehakte tomaten uit blik
  • 450 gram diepvries rode kool
  • 1 el Hollandse stoofkruiden Jonnie Boer kruiden
  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • Kook de aardappelen in 20 minuten gaar en giet af. Rul het gehakt in een koekenpan. Voeg de ui toe en bak 5 minuten mee tot deze zacht is. Bak vervolgens de bleekselderij en wortel eventjes mee. Voeg de tomaten en kruiden toe en laat 15 minuten zachtjes pruttelen. Breng op smaak met zout en peper. Verwarm de rode kool volgens de instructies op de verpakking. Serveer de geprakte aardappelen en stoofgroentensaus.

Notities

Vegetarisch? Neem linzen.