Ga terug
–+ servings

Tabouleh

Gang: Diner
Keuken: Oosters
Porties: 4

Ingrediënten

  • 1 el olijfolie
  • 1 ui gesnipperd
  • 1 rode paprika
  • 300 gram prei in ringen
  • 300 gram couscous
  • 1 el Baharat kruiden kruidenmengsel Jonnie Boer
  • 1 in komkommer blokjes
  • 250 gram cherrytomaatjes gehalveerd
  • 150 gram fetakaas in blokjes
  • zout en peper naar smaak
  • 75 gram veldsla

Instructies

  • Verhit de olie in de pan en wok de ui, paprika en prei tot ze zacht zijn. Bereid ondertussen de couscous volgens de instructies op de verpakking. Meng de couscous met de Baharat kruiden, en met de komkommer, cherrytomaatjes en geroerbakte groenten. Breng op smaak met peper en zout. Serveer de couscous met de fetakaas en veldsla.

Notities

Glutenvrij? Vervang couscous met quinoa of gierst
Zuivelvrij? Vervang feta met stukjes avocado en serveer deze apart
Geen Jonnie Boer? Neem 1 tl paprikapoeder en een snuf korianderzaad, kaneel, komijnzaad, kardemom, ui, knoflook