Porties: 4 personen
Ingrediënten
- 250 g volkoren penne
- 450 g broccoliroosjes
- 1 el olijfolie
- 1 courgette in dikke stukken
- 90 g groene pesto
- 1 bosje lente-ui
- 0,5 rasp en sap van 1 citroen
- 1 hand peterselie grof gehakt
- 1 hand verse basilicum grof gehakt
- 50 g Parmezaan
- 30 g pijnboompitten geroosterd
- zout en peper naar smaak
Instructies
- Bereid de penne volgens de instructies op de verpakking. Kook de broccoliroosjes gaar in ongeveer 8 minuten. Verhit de olijfolie in een pan en bak de courgette. Voeg de pesto, lente-ui, citroen, peterselie, basilicum, Parmezaan en pijnboompitten toe. Haal de pan van het vuur. Meng met de penne en broccoli en breng op smaak met peper en zout. Serveer.
Notities
Tarwevrij? Kies voor een spelt pasta.
Glutenvrij? Kies voor rijstpasta of linzenpasta.
Zuivelvrij? Vervang de Parmezaan door geroosterde amandelen.
Glutenvrij? Kies voor rijstpasta of linzenpasta.
Zuivelvrij? Vervang de Parmezaan door geroosterde amandelen.
0
0