Gewokte garnalen in roomsaus

Gewokte garnalen in roomsaus
13 december 2018 sharon

 

Gewokte garnalen in roomsaus

Bereidingstijd: 30 minuten
Totale tijd: 30 minuten
Gang: Diner
Keuken: Vis
Porties: 4 personen

Ingrediënten

  • 1 volkoren stokbrood of een kleine verse
  • 1 el olijfolie
  • 1 ui gesnipperd
  • 2 teentjes knoflook
  • 450 g grote gepelde garnalen
  • 5 tomaten in blokjes
  • 2 gele paprika in stukjes
  • 200 ml kookroom
  • 450 g diepvriesspinazie
  • 1 el paprikapoeder
  • 1 tl oregano
  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • Bak het brood af volgens de instructie op de verpakking. Verhit de olie in een pan en fruit de ui en knoflook. Voeg de garnalen toe en bak 2 minuten mee. Voeg de tomaten en paprika toe en bak ze 5 minuten mee. Voeg de kookroom, spinazie, paprikapoeder en oregano toe en breng op smaak met peper en zout. Serveer met het stokbrood.

Notities

Vegetarisch? Vervang de garnalen door kikkererwten.
Geen garnalen? Neem kipfilet.
Glutenvrij? Vervang de broodjes door glutenvrije broodjes of gekookte rijst
Zuivelvrij? Gebruik plantaardige room

0 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.