Kabeljauw wraps met coleslaw

Kabeljauw wraps met coleslaw
13 december 2018 sharon

 

Kabeljauw wraps met coleslaw

Bereidingstijd: 30 minuten
Totale tijd: 30 minuten
Gang: Diner
Keuken: Vis
Porties: 4

Ingrediënten

  • 8 volkoren wraps (of 4 grote)
  • 4 kabeljauwfilet
  • 1 el olijfolie
  • 400 g witte kool fijngesneden
  • 400 g wortel fijngeraspt
  • 4 el yoghurt
  • 4 el mayonaise of fritessaus
  • 1 handje verse koriander grof gehakt
  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 200 graden. Neem een ovenschaal en leg de kabeljauwfilets erin. Bestrijk met peper, zout en olijfolie. Zet 20 minuten in de oven. Meng ondertussen de kool, wortel, yoghurt en mayonaise. Breng op smaak met peper en zout. Serveer de wraps met de kabeljauw, salade en koriander.

Notities

Vegetarisch? Vervang de kabeljauw door falafel.
Glutenvrij? Neem glutenvrije wraps of slawraps.

0 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.