Porties: 4 personen
Ingrediënten
- 250 g volkoren spaghetti
- 250 g rundergehakt
- 25 g paneermeel
- 1 el olijfolie
- 2 uien gesnipperd
- 4 teentjes knoflook fijngehakt
- 800 g gehakte tomaten uit blik
- 1 el Italiaanse kruiden
- 50 g Parmezaan fijngeraspt
- 1 handje verse basilicum
- 75 g rucola
- zout en peper naar smaak
Instructies
- Bereid de spaghetti volgens de instructies op de verpakking. Kneed voor de gehaktballen het gehakt en de broodkruimels. Voeg een snuf zout en peper toe. Maak balletjes. Verhit de olijfolie in een wokpan en fruit de uitjes en knoflook. Bak de gehaktballen mee. Voeg de gehakte tomaten en Italiaanse kruiden toe. Breng op smaak met peper en zout. Serveer de spaghetti met de basilicum, rucola en Parmezaan.
Notities
Tarwevrij? Kies voor een spelt pasta.
Glutenvrij? Kies voor rijstpasta of linzenpasta.
Zuivelvrij? Laat de kaas weg.
Glutenvrij? Kies voor rijstpasta of linzenpasta.
Zuivelvrij? Laat de kaas weg.
0
0