Porties: 4
Ingrediënten
- 250 g volkoren rijst
- 1 el olijfolie
- 1 ui gesnipperd
- 2 rode paprika in reepjes
- 800 g gehakte tomaten uit blik
- 400 g kikkererwten uit blik/glas
- 1 el garam masala (kruidenmengsel) (bijvoorbeeld Jonnie Boer)
- 1 avocado in stukjes
- 1 handje verse koriander gehakt
- zout en peper naar smaak
Instructies
- Bereid de rijst volgens de instructies op de verpakking. Verhit de olijfolie in een ruime koekenpan en fruit de ui. Bak de paprika 5 minuten mee. Voeg de gehakte tomaten, kikkererwten en garam masala toe. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de rijst, avocado en koriander
2
0
Comments (2)
-
Wat staan er mooie en makkelijke resepten tussen! Even een vraag over de kikkererwten, heb je het hier over het volledige gewicht of het uitgelekte gewicht?
-
Auteur
Dankjewel! Het is het totale gewicht zoals je ze in een potje vaak koopt. Wel even uit laten lekken natuurlijk 😀 liefs!
-