Porties: 4
Ingrediënten
- 750 gram aardappelen, vast geschild en in stukken
- 1 el olijfolie
- 2 ui in ringen
- 2 rode pepers in dunne reepjes, zaadlijsten verwijderd
- 1 aubergine in blokjes
- 1 el curry madras bijv. Jonnie Boer
- 1 limoen sap
- 500 ml yoghurt
- 400 gram doperwten
- handje verse koriander gehakt
- zout en peper naar smaak
Instructies
- Kook of stoom de aardappelen gaar in ongeveer 15 minuten. Verhit ondertussen de olijfolie in een pan en bak de uien zacht. Voeg de pepers en aubergine toe en bak 5 minuten mee. Voeg de curry madras, limoensap, yoghurt en doperwten toe en kook 5 minuten. Breng op smaak met peper en zout. Meng met de aardappelen. Serveer met de koriander.
Notities
Zuivelvrij? Vervang de yoghurt door een scheut plantaardige room en 2 el hummus.
0
0