Lentestamp

Lentestamp
13 december 2018 sharon

 

Lentestamp

Gang: Diner
Keuken: Hollandse pot
Porties: 4

Ingrediënten

  • 500 gram wortel in plakjes
  • 450 gram snijbonen gesneden
  • 3 lente-ui
  • 4 rundervinken
  • 1 el olijfolie
  • 100 ml melk of plantaardige melk
  • 1 el gedroogde rozemarijn
  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • Kook de aardappelen gaar in ongeveer 20 minuten. Stoom of kook de wortels en snijbonen gaar in ongeveer 10 minuten. Snijd de bosuitjes in ringen (zowel het groen als het wit). Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de rundervinken goudbruin en gaar aan alle kanten. Giet de aardappelen af, stamp ze en voeg de rozemarijn, bosui, melk, zout en peper toe. Serveer met de groenten en rundervinken.

Notities

Vegetarisch? Vervang de rundervinken door een groenteburger.

0 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.