Penne met spinazie en zalm

Penne met spinazie en zalm
13 december 2018 sharon

 

Penne met spinazie en zalm

Gang: Diner
Keuken: Italiaans
Porties: 4

Ingrediënten

  • 250 gram volkoren penne
  • 1 el olijfolie
  • 250 gram champignons in plakjes
  • 250 gram cherrytomaatjes gehalveerd
  • 450 gram diepvriesspinazie ontdooid
  • 125 gram kruidenroomkaas
  • 200 gram wilde zalmfilet uit blik graatjes verwijderd
  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • Bereid de penne volgens de instructies van de verpakking. Verhit de olijfolie in een pan en bak hierin de champignons en cherrytomaatjes in 5 minuten zacht. Voeg de spinazie, roomkaas en zalm toe. Breng op smaak met zout en peper. Serveer de saus met de pasta.

Notities

Vegetarisch? Vervang de vis door kikkererwten of linzen.
Geen vis? Neem kipfilet.
Zuivelvrij? Vervang de roomkaas door een scheutje room en een flinke lepel hummus.

0 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.