Porties: 4
Ingrediënten
- 1 el olijfolie
- 2 ui in ringen
- 2 teentjes knoflook geperst
- 350 gram kipfilet in reepjes
- 2 gele paprika in reepjes
- 400 gram gehakte tomaten uit blik uit blik
- 1 el gedroogde rozemarijn
- 15 zwarte olijven gehalveerd
- 800 gram witte bonen uit blik uit blik
- 100 gram veldsla
- zout en peper naar smaak
Instructies
- Verhit de olijfolie in een stoofpan en bak de ui en knoflook zacht. Voeg de kipfilet toe en bak gaar. Voeg de paprika, gehakte tomaten, witte bonen, rozemarijn en olijven toe en stoof zachtjes voor 15 minuten met deksel op de pan. Breng de saus op smaak met peper en zout. Serveer met de veldsla.
Notities
Vegetarisch? Vervang de kipfilet door fetakaas of geraspte kaas.
Serveer eventueel met nacho’s
0
0