Bietensalade met feta en nieuwe aardappelen

Bietensalade met feta en nieuwe aardappelen
13 december 2018 sharon

 

Bietensalade met feta en nieuwe aardappelen

Gang: Diner
Keuken: Hollandse pot
Porties: 4

Ingrediënten

  • 800 g aardappelen, vast in kleine stukjes
  • 500 g gekookte rode bieten geraspt
  • 200 g verse spinazie fijngesneden
  • 1 bosje lente-ui
  • 1 handje munt grof gehakt
  • 2 el mayonaise of fritessaus
  • 1 el mosterd
  • 100 g fetakaas in stukjes
  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • Kook de aardappelen in gaar volgens de instructies op de verpakking. Kook de bietjes nog even gaar, als dat nodig is. Meng de spinazie, lente-ui, munt, mayonaise, mosterd met de aardappelen. Breng op smaap met peper en zout. Serveer met de bietjes en fetakaas.
  • Zuivelvrij? Vervang de fetakaas door kipblokjes of kipreepjes.

0 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.