Geroosterde bloemkool met couscous en hummus

Geroosterde bloemkool met couscous en hummus
13 december 2018 sharon

 

Geroosterde bloemkool met couscous en hummus

Gang: Diner
Keuken: Oosters
Porties: 4

Ingrediënten

  • 800 gram bloemkoolroosjes
  • 2 el olijfolie
  • 2 el kerriepoeder
  • 250 gram couscous
  • 200 gram hummus
  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 220 graden. Doe de bloemkool in een ovenschaal en meng met de olijfolie, kerriepoeder, zout en peper. Zet de ovenschaal 25 minuten in de oven. Bereid ondertussen de couscous volgens de instructies op de verpakking. Serveer de couscous met de hummus en bloemkool.

Notities

Glutenvrij? Neem gierst, rijst, quinoa
Tip: serveer eventueel met kipfilet of witvis.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.