Porties: 4
Ingrediënten
- 250 gram volkoren spaghetti
- 1 el olijfolie
- 2 ui gesnipperd
- 3 teentjes knoflook fijngehakt
- 1 courgette in dikke stukken
- 1 aubergine in blokjes
- 500 gram tomaten in blokjes
- 1 tl tijm
- 1 tl oregano
- 1 tl verse basilicum
- 75 gram Parmezaan
- 75 gram rucola
- zout en peper naar smaak
Instructies
- Bereid de spaghetti volgens de instructies op de verpakking. Verhit de olijfolie in een wokpan en fruit de uitjes en knoflook. Voeg groenten toe en bak ze mee tot ze zacht zijn. Breng de saus op smaak met de kruiden, peper en zout en serveer met de spaghetti, Parmezaan en rucola.
Notities
Tarwevrij? Kies voor een spelt pasta.
Glutenvrij? Kies voor rijstpasta of linzenpasta.
Zuivelvrij? Vervang de kookroom door een scheut plantaardige room
0
0