Ratatouille spaghetti

Ratatouille spaghetti
13 december 2018 sharon

 

Ratatouille spaghetti

Gang: Diner
Keuken: Italiaans
Porties: 4

Ingrediënten

  • 250 gram volkoren spaghetti
  • 1 el olijfolie
  • 2 ui gesnipperd
  • 3 teentjes knoflook fijngehakt
  • 1 courgette in dikke stukken
  • 1 aubergine in blokjes
  • 500 gram tomaten in blokjes
  • 1 tl tijm
  • 1 tl oregano
  • 1 tl verse basilicum
  • 75 gram Parmezaan
  • 75 gram rucola
  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • Bereid de spaghetti volgens de instructies op de verpakking. Verhit de olijfolie in een wokpan en fruit de uitjes en knoflook. Voeg groenten toe en bak ze mee tot ze zacht zijn. Breng de saus op smaak met de kruiden, peper en zout en serveer met de spaghetti, Parmezaan en rucola.

Notities

Tarwevrij? Kies voor een spelt pasta.
Glutenvrij? Kies voor rijstpasta of linzenpasta.
Zuivelvrij? Vervang de kookroom door een scheut plantaardige room

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.