Porties: 4 personen
Ingrediënten
- 250 g noedels
- 1 el olijfolie
- 1 ui gesnipperd
- 2 teentjes knoflook geperst
- 1 paksoi in reepjes (zowel wit als groen)
- 400 g bimi
- 400 g kidneybonen uit blik
- 125 g taugé
- 4 el zoute sojasaus
- 2 el sesamzaadjes
- zout en peper naar smaak
Instructies
- Kook de noedels volgens de instructies op de verpakking. Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui en knoflook in een paar minuten goudbruin. Roerbak de paksoi en bimi een paar minuten mee. Voeg de uitgelekte kidneybonen, taugé, sojasaus en sesamzaadjes toe. Breng op smaak met peper en zout. Serveer.
Notities
Geen bonen? Neem kipfilet of biefpuntjes. Of neem tofu.
0
0