Porties: 4
Ingrediënten
- 500 gram gnocchi
- 1 el olijfolie
- 2 kipfilet in blokjes
- 2 ui in ringen
- 1 rode peper fijngesneden (optioneel)
- 400 gram geraspte wortel
- 400 gram spitskool in dunne reepjes
- 100 ml yoghurt
- 1 tl oregano
- 1 tl paprikapoeder
- 50 gram pecannoten grof gehakt
- 50 gram Parmezaan geraspt
- zout en peper naar smaak
Instructies
- Bereid de gnocchi volgens de instructies op de verpakking. Verhit de olijfolie in een wokpan en bak de kipfilet goudbruin. Voeg de ui en peper toe en bak zacht. Voeg de wortel en spitskool toe en roerbak 5 minuten. Voeg de yoghurt, oregano, paprikapoeder, pecannoten, zout en peper toe. Roer de gnocchi er doorheen. Serveer.
Notities
Glutenvrij? Kies voor rijstpasta of linzenpasta in plaats van gnocchi.
Zuivelvrij? Vervang de yoghurt door een scheut plantaardige room en een eetlepel citroensap. Vervang de Parmezaan door een lepel hummus.
Vegetarisch? Vervang de kip door blokjes tofu.
0
0