Gnocchi met kip en pecannoten

Gnocchi met kip en pecannoten
14 december 2018 sharon

 

Gnocchi met kip en pecannoten

Gang: Diner
Keuken: Italiaans
Porties: 4

Ingrediënten

  • 500 gram gnocchi
  • 1 el olijfolie
  • 2 kipfilet in blokjes
  • 2 ui in ringen
  • 1 rode peper fijngesneden (optioneel)
  • 400 gram geraspte wortel
  • 400 gram spitskool in dunne reepjes
  • 100 ml yoghurt
  • 1 tl oregano
  • 1 tl paprikapoeder
  • 50 gram pecannoten grof gehakt
  • 50 gram Parmezaan geraspt
  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • Bereid de gnocchi volgens de instructies op de verpakking. Verhit de olijfolie in een wokpan en bak de kipfilet goudbruin. Voeg de ui en peper toe en bak zacht. Voeg de wortel en spitskool toe en roerbak 5 minuten. Voeg de yoghurt, oregano, paprikapoeder, pecannoten, zout en peper toe. Roer de gnocchi er doorheen. Serveer.

Notities

Glutenvrij? Kies voor rijstpasta of linzenpasta in plaats van gnocchi.
Zuivelvrij? Vervang de yoghurt door een scheut plantaardige room en een eetlepel citroensap. Vervang de Parmezaan door een lepel hummus.
Vegetarisch? Vervang de kip door blokjes tofu.

0 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.