Pompoenpasta met salie

Pompoenpasta met salie
14 december 2018 sharon

 

Pompoenpasta met salie

Gang: Diner
Keuken: Italiaans
Porties: 4

Ingrediënten

  • 250 g volkoren fusili
  • 600 g pompoenblokjes
  • 1 el olijfolie
  • 2 stuks ui gesnipperd
  • 2 teentjes knoflook fijngehakt
  • 1 handje verse salieblaadjes
  • 2 el groene pesto
  • 1 tl gedroogde tijm
  • 75 g veld
  • 100 g fetakaas in blokjes
  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • Bereid de fusili volgens de instructies op de verpakking. Kook of stoom de pompoen gaar in ongeveer 8-10 minuten. Verhit de olijfolie in een wokpan en fruit de uitjes en knoflook. Voeg de salieblaadjes toe en bak ze even mee. Voeg de pesto en tijm toe. Meng met de pompoenblokjes. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de spirelli, fetakaas en veldsla.
  • Tarwevrij? Kies voor een spelt pasta. Glutenvrij? Kies voor rijstpasta of linzenpasta. Zuivelvrij? Vervang de fetakaas door geroosterde pijnboompitten, neem basilucumpesto ipv groene pesto.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.