Porties: 4
Ingrediënten
- 250 g volkoren fusili
- 600 g pompoenblokjes
- 1 el olijfolie
- 2 stuks ui gesnipperd
- 2 teentjes knoflook fijngehakt
- 1 handje verse salieblaadjes
- 2 el groene pesto
- 1 tl gedroogde tijm
- 75 g veld
- 100 g fetakaas in blokjes
- zout en peper naar smaak
Instructies
- Bereid de fusili volgens de instructies op de verpakking. Kook of stoom de pompoen gaar in ongeveer 8-10 minuten. Verhit de olijfolie in een wokpan en fruit de uitjes en knoflook. Voeg de salieblaadjes toe en bak ze even mee. Voeg de pesto en tijm toe. Meng met de pompoenblokjes. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de spirelli, fetakaas en veldsla.
- Tarwevrij? Kies voor een spelt pasta. Glutenvrij? Kies voor rijstpasta of linzenpasta. Zuivelvrij? Vervang de fetakaas door geroosterde pijnboompitten, neem basilucumpesto ipv groene pesto.
0
0