Goed gevulde spaghetti met ansjovis

Goed gevulde spaghetti met ansjovis
13 december 2018 sharon

 

Goed gevulde spaghetti met ansjovis

Bereidingstijd: 30 minuten
Totale tijd: 30 minuten
Gang: Diner
Keuken: Italiaans
Porties: 4

Ingrediënten

  • 250 g volkoren spaghetti
  • 1 el olijfolie
  • 2 ui gesnipperd
  • 3 teentjes knoflook fijngehakt
  • 400 g cherrytomaatjes gehalveerd
  • 400 g sperziebonen
  • 200 ml kookroom
  • 1 blikje ansjovisfilets uitgelekt en in stukjes gehakt
  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • Bereid de spaghetti volgens de instructies op de verpakking. Kook of stoom de sperziebonen in 10 minuten gaar. Verhit de olijfolie in een wokpan en fruit de uitjes en knoflook. Voeg de cherrytomaatjes toe en bak ze mee tot ze zacht zijn. Voeg de kookroom en ansjovisfilet toe en laat 5 minuten zachtjes pruttelen. Breng op smaak met peper en zout en serveer met de spaghetti.

Notities

Tarwevrij? Kies voor een spelt pasta.
Glutenvrij? Kies voor rijstpasta of linzenpasta.
Zuivelvrij? Vervang de kookroom door een scheut plantaardige room
Vegetarisch? Vervang de ansjovisfilet door Parmezaan

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.