Vrolijke pasta met mozzarella, pijnboompitten en rucola

Vrolijke pasta met mozzarella, pijnboompitten en rucola
13 februari 2019 sharon

 

Vrolijke pasta met mozzarella, pijnboompitten en rucola

Gang: Diner
Keuken: Italiaans
Porties: 4

Ingrediënten

  • 250 gram volkoren fusili
  • 800 gram gehakte tomaten uit blik uit blik
  • 250 gram cherrytomaatjes gehalveerd
  • 400 gram diepvriesspinazie
  • 1 bos lente-ui ringen
  • handje verse basilicum fijngehakt
  • snufje oregano
  • 100 gram zwarte olijven grof gehakt
  • 1 bol buffelmozzarella
  • 50 gram pijnboompitten geroosterd
  • 75 gram rucola

Instructies

  • Bereid de spirelli’s volgens de instructies op de verpakking. Verhit de gehakte tomaten in een pan en voeg de cherrytomaatjes, lente-ui en spinazie toe. Bak 5 minuten mee. Haal de pan van het vuur en roer de basilicum, oregano en olijven er doorheen. Serveer met de mozzarella, pijnboompitten en rucola.

Notities

Glutenvrij/tarwevrij? Neem glutenvrije pasta.
Zuivelvrij? Neem wat extra pijnboompitjes en een scheutje plantaardige room.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.