Porties: 4
Ingrediënten
- 250 gram volkoren fusili
- 800 gram gehakte tomaten uit blik uit blik
- 250 gram cherrytomaatjes gehalveerd
- 400 gram diepvriesspinazie
- 1 bos lente-ui ringen
- handje verse basilicum fijngehakt
- snufje oregano
- 100 gram zwarte olijven grof gehakt
- 1 bol buffelmozzarella
- 50 gram pijnboompitten geroosterd
- 75 gram rucola
Instructies
- Bereid de spirelli’s volgens de instructies op de verpakking. Verhit de gehakte tomaten in een pan en voeg de cherrytomaatjes, lente-ui en spinazie toe. Bak 5 minuten mee. Haal de pan van het vuur en roer de basilicum, oregano en olijven er doorheen. Serveer met de mozzarella, pijnboompitten en rucola.
Notities
Glutenvrij/tarwevrij? Neem glutenvrije pasta.
Zuivelvrij? Neem wat extra pijnboompitjes en een scheutje plantaardige room.
0
0