Gele currysoep met kip en pompoen

Gele currysoep met kip en pompoen
2 februari 2021 sharon

Gele currysoep met kip en pompoen

Gang: Diner
Keuken: Oosters
Porties: 4

Ingrediënten

  • 3 kippendijfilets in stukjes
  • 1 el olijfolie
  • 1/2 flespompoen geschild en in stukjes
  • 200 ml kokosmelk
  • 600 ml water
  • 1 kippenbouillonblokje
  • 1 el curry madras kruiden Jonnie Boer
  • 1 bos verse koriander gehakt
  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • Verhit de olijfolie in een soeppan en bak de kip goudbruin. Voeg de pompoenblokjes, kokosmelk, water, bouillonblokje en kruiden toe en kook 10 minuten tot de pompoen gaar is. Serveer met koriander.
    Tip: serveer eventueel met een stokbroodje.

Notities

Vegetarisch? Neem witte bonen en gebruik een groentebouillonblokje.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.