Spaghetti met groene olijven en geitenkaas

Spaghetti met groene olijven en geitenkaas
21 februari 2019 sharon

 

Spaghetti met groene olijven en geitenkaas

Gang: Diner
Keuken: Italiaans
Porties: 4

Ingrediënten

  • 250 gram volkoren spaghetti
  • 1 el olijfolie
  • 10 tomaat in blokjes
  • 2 teentjes knoflook gehakt
  • 1 tl gedroogde basilicum
  • 100 gram groene olijven in stukjes
  • 125 gram zachte geitenkaas
  • 100 gram gemengde sla
  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • Bereid de spaghetti volgens de instructies op de verpakking. Verhit de olijfolie in een wok en bak de tomaten en knoflook zacht. Voeg de basilicum toe en eventueel wat water. Breng op smaak met peper en zout. Optioneel: pureer de tomaten. Serveer de spaghetti met de tomatensaus, olijven, geitenkaas en sla.

Notities

Glutenvrij? Neem glutenvrije pasta.
Zuivelvrij? Vervang de geitenkaas met blokjes avocado.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.