Bami met Chinese kool en roerei

Bami met Chinese kool en roerei
29 maart 2019 sharon

 

Bami met Chinese kool en roerei

Gang: Diner
Keuken: Oosters
Porties: 4

Ingrediënten

  • 200 gram noedels
  • 1 Chinese kool in fijne reepjes
  • 1 bos lente-ui in ringen (groen en wit)
  • 200 gram doperwten
  • 4 el zoute sojasaus
  • 1 tl korianderpoeder
  • 1 tl komijnzaadpoeder
  • 1 el olijfolie
  • 8 eieren
  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • Bereid de noedels volgens de instructies op de verpakking. Doe de sojasaus en een scheutje water in een wokpan en wok de kool, lente-ui en doperwten. Roer regelmatig. Voeg de kruiden toe. Verhit ondertussen de olijfolie in een ruime koekenpan. Breek de eieren en roer langzaam door de pan. Laat het af en toe een beetje stollen en roer vervolgens weer. Voeg een snuf zout toe. Als de eieren bijna gestold zijn, zet het vuur dan uit. Roer de noedels door de groenten en serveer met het ei. Voeg eventueel een beetje sambal toe op je bord.

Notities

Geen ei? Neem kip, gehakt of cashewnoten.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.