Porties: 4
Ingrediënten
- 200 gram rijstnoedels
- 1 el olijfolie
- 4 eieren
- 200 gram grote gepelde garnalen
- 1 tl verse gember geraspt
- 1 paksoi in reepjes (groen en wit)
- 100 gram taugé
- 1 bosje lente-ui in ringen, zowel wit als groen
- 4 el zoute sojasaus
- 1 tl komijnzaadpoeder
- 1 tl korianderpoeder
Instructies
- Bereid de noedels volgens de instructies op de verpakking. Klop de eieren met een beetje peper en zout. Verhit de olijfolie in een koekenpan en doe de helft van het eimengsel in de pan. Bak aan beide kanten goudbruin en doe hetzelfde met de andere helft van de eieren. Laat de omeletten even afkoelen en bak ondertussen in dezelfde pan de garnalen en gember kort. Voeg de paksoi, taugé, lente-ui, korianderpoeder, komijnpoeder en sojasaus toe. Wok een paar minuten mee. Snijd de omelet in reepjes. Serveer de noedels met de groenten en omeletreepjes.
Notities
Vegetarisch? Neem avocado.
Geen vis? Neem kip.
0
0