Bloemkool kerriesoep

Bloemkool kerriesoep
14 mei 2019 sharon

 

Bloemkool kerriesoep

Gang: Diner
Keuken: Soep
Porties: 3

Ingrediënten

  • 400 gram bloemkool in roosjes
  • 2 ui in stukjes
  • 250 gram aardappelen, vast geschild en in stukjes
  • 1 el kerriepoeder
  • snuf paprikapoeder
  • 1 bouillonblokje
  • scheutje kookroom
  • handje verse koriander

Instructies

  • Doe de bloemkool, ui, aardappel, kruiden en bouillon in een pan en voeg water toe zodat de groenten net niet onderstaan. Breng aan de kook en kook 20 minuten met deksel op de pan. Pureer de soep. Serveer met scheutje kookroom en verse koriander.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.