Ravioli met champignons en rucola

Ravioli met champignons en rucola
2 mei 2021 sharon

 

Ravioli met champignons en rucola

Gang: Diner
Keuken: Italiaans
Porties: 4

Ingrediënten

  • 1 el olijfolie
  • 1 ui in ringen
  • 400 gram champignons in plakjes
  • 800 gram gehakte tomaten uit blik 2 blikjes
  • 500 gram ravioli kies zelf je smaak
  • 80 gram rucola grof gesneden
  • 1 komkommer in plakjes, voor erbij
  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • Verhit de olijfolie in een pan. Fruit de ui. Bak vervolgens de champignons mee. Voeg de tomaten toe en breng aan de kook. Voeg de ravioli toe en laat nog een paar minuutjes zachtjes koken. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de rucola en komkommer.

Notities

Glutenvrij? Gebruik glutenvrije pasta en neem apart vlees (bijv. gehakt) of kaas (bijv blauwe kaas of fetakaas). 

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.