Witlofsoep met peterselie

Witlofsoep met peterselie
14 mei 2019 sharon

 

Witlofsoep met peterselie

Gang: lunch
Keuken: Soep
Porties: 3

Ingrediënten

  • 450 gram witlof in reepjes
  • 1 ui geschild en in stukjes
  • 250 gram aardappelen, vast
  • handje peterselie
  • 1 bouillonblokje
  • scheutje kookroom
  • hazelnoten grof gehakt

Instructies

  • Doe de witlof, ui, aardappel en bouillon in een pan en voeg water toe zodat de groenten net niet onderstaan. Breng aan de kook en kook 20 minuten met deksel op de pan. Pureer de soep. Serveer met scheutje kookroom, peterselie en hazelnoot.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.