Groene curry soep met bloemkool

Groene curry soep met bloemkool
14 mei 2019 sharon

 

Bloemkool groene curry soep

Gang: lunch
Keuken: Soep
Porties: 3

Ingrediënten

  • 450 gram bloemkool
  • 1 ui gepeld en in stukjes
  • 250 gram aardappelen, vast geschild en in stukjes
  • 1 el groene curry kruiden Jonnie Boer
  • 1 bouillonblokje
  • scheutje kokosmelk
  • verse koriander

Instructies

  • Doe de bloemkool, ui, aardappel, kruiden en bouillon in een pan en voeg water toe zodat de groenten net niet onderstaan. Breng aan de kook en kook 20 minuten met deksel op de pan. Pureer de soep. Serveer met scheutje kokosmelk en verse koriander.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.