Porties: 4
Ingrediënten
- 250 gram kipfilet in blokjes
- 800 gram krieltjes
- 1 el olijfolie
- 300 gram wortel julienne
- 300 gram witte kool fijngesneden
- 300 gram yoghurt
- 2 el zoute sojasaus
- 1 tl kurkuma
- 1 tl komijnzaadpoeder
- zout en peper naar smaak
Instructies
- Verhit de olijfolie in een pan en bak de kipblokjes goudbruin. Zet even apart. Bak vervolgens de krieltjes gaar in ongeveer 10 minuten (bekijk voor de zekerheid de instructies op de verpakking). Meng de yoghurt met sojasaus, kurkuma, komijnzaadpoeder. Serveer de krieltjes met de kip, wortel, witte kool en yoghurtsaus.
Notities
Zuivelvrij? Neem hummus of muhammara.
Vegetarisch? Maak omeletreepjes of neem een gekookt eitje.
0
0