Spitskoolsoep met kerrie en kokos

Spitskoolsoep met kerrie en kokos
14 mei 2019 sharon

 

Spitskoolsoep met kerrie en kokos

Gang: lunch
Keuken: Soep
Porties: 3

Ingrediënten

  • 450 gram spitskool fijngesneden
  • 1 ui geschild en in stukjes
  • 250 gram aardappelen, vast
  • 1 el kerriepoeder
  • 1 bouillonblokje
  • scheutje kokosmelk

Instructies

  • Doe de spitskool, ui, aardappel, kruiden en bouillon in een pan en voeg water toe zodat de groenten net niet onderstaan. Breng aan de kook en kook 20 minuten met deksel op de pan. Pureer de soep. Serveer met scheutje kokosmelk en eventueel wat geraspte kokos.

Comments (2)

  1. Virlene 4 jaar geleden

    5 sterren
    Ik vond het een lekker recept, ook een beetje gember erbij: heerlijk!!

    • Auteur
      sharon 4 jaar geleden

      Wat een heerlijk idee!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.