Porties: 4
Ingrediënten
- 250 gram couscous
- 1 el olijfolie
- 2 ui in ringen
- 2 teentjes knoflook fijngehakt
- 1 paksoi in stukjes (zowel wit als groen)
- 400 gram gehakte tomaten uit blik
- 1 tl korianderpoeder
- 1 tl komijnzaadpoeder
- 250 gram falafel
- 75 gram fetakaas verkruimeld
- zout en peper naar smaak
Instructies
- Bereid de couscous volgens de instructies op de verpakking. Verhit de olie in een pan en bak de ui en knoflook zacht. Voeg de paksoi, tomaten en kruiden toe en laat 10 minuten pruttelen. Bak ondertussen de falafel goudbruin aan alle kanten. Breng de saus op smaak met peper en zout en serveer met couscous, fetakaas en falafel.
Notities
Geen fetakaas? Neem gewone kaas of voeg een paar olijven toe.
0
0