Kerrieschotel met wortel en rozijnen

Kerrieschotel met wortel en rozijnen
15 juni 2020 sharon

Kerrieschotel met wortel en rozijnen

Gang: Diner
Keuken: Oosters
Porties: 4

Ingrediënten

  • 250 gram rijst
  • 2 el rozijnen
  • 250 gram rundergehakt
  • 600 gram wortel in plakjes
  • 200 gram verse spinazie grof gehakt
  • 1 banaan in stukjes
  • 2 el kerriepoeder
  • 4 el yoghurt
  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking en voeg de rozijnen toe. Rul ondertussen het gehakt in een ruime koekenpan of wok en voeg de wortel toe. Bak zo'n 10 minuten en voeg dan de yoghurt, spinazie, kerriepoeder, zout en peper toe. Bak nog 5 minuten mee en roer op het eind de banaan er doorheen. Serveer met de rijst.

Notities

Vegetarisch? Neem linzen in plaats van gehakt. Kook de wortelen dan eventjes voor. 

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.