Porties: 4
Ingrediënten
- 250 gram spaghetti
- 1 el olijfolie
- 4 rundersaucijzen in stukjes gesneden
- 1 ui gesnipperd
- 400 gram champignons in vieren
- 40 gram platte peterselie gehakt
- 3 eieren
- 50 gram Parmezaan geraspt
- zout en peper naar smaak
Instructies
- Bereid de spaghetti volgens de instructies op de verpakking. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de stukjes worst rondom goudbruin. Voeg de ui en champignons toe en bak een paar minuutjes tot deze zacht zijn. Voeg de laatste minuut de peterselie toe.Kluts de eieren in een kom samen met de helft van de Parmezaan. Haal de pan van het vuur en roer de spaghetti door de groenten. Voeg vervolgens het ei toe en schep een minuutje om, zodat de ei langzaam gaart. Breng op smaak met peper en zout.
Notities
Extra groenten? Serveer met wat tomaatjes of komkommer. Je kunt ook een courgette in blokjes meebakken.
Glutenvrij? Neem glutenvrije spaghetti.
Vegetarisch? Laat de worstjes weg en serveer met een bakje gehakte hazelnoot.
0
0