Ravioli met basilicum en doperwten

Ravioli met basilicum en doperwten
2 mei 2021 sharon

Ravioli met basilicum en doperwten

Gang: Diner
Keuken: Italiaans
Porties: 4

Ingrediënten

  • 1 el olijfolie
  • 1 ui in ringen
  • 400 gram doperwten
  • 800 gram gehakte tomaten uit blik 2 blikjes
  • 500 gram ravioli kies zelf je smaak
  • 1 bos verse basilicum grof gehakt
  • 250 gram cherrytomaatjes voor erbij
  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • Verhit de olijfolie in een pan. Fruit de ui. Voeg de tomaten en doperwten toe en breng aan de kook. Voeg de ravioli en basilicum toe en laat nog een paar minuutjes zachtjes koken. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de tomaatjes.

Notities

Glutenvrij? Gebruik glutenvrije pasta en neem apart vlees (bijv. gehakt) of kaas (bijv blauwe kaas of fetakaas). 

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.