Porties: 4
Ingrediënten
- 250 gram rundergehakt
- 1 ui in ringen
- 2 teentjes knoflook fijngehakt
- 800 gram gegrilde groenten uit de diepvries
- 800 gram gehakte tomaten uit blik
- 2 tl kaneel
- 1 hand verse munt gesneden
- 80 gram veldsla
- 150 gram fetakaas verkruimeld
- 4 pitabroodjes geroosterd
- zout en peper naar smaak
Instructies
- Bak het gehakt goudbruin in een ruime koekenpan of braadpan. Voeg de ui en knoflook toe en bak tot ze zacht zijn. Voeg de geroosterde groenten toe en bak tot ze ontdooid zijn. Voeg de tomaten, kaneel en munt toe en breng op smaak met zout en peper. Serveer met de veldsla, fetakaas en pitabroodjes.
Notities
Glutenvrij? Neem glutenvrij stokbrood of kook rijst.
Geen kaas? Laat de fetakaas weg.
Vegetarisch? Neem vegagehakt of laat het gehakt weg. Vul eventueel aan met witte bonen.
0
0