Macaroni met broccoli, fetakaas en walnoten

Macaroni met broccoli, fetakaas en walnoten
30 mei 2021 sharon

Macaroni met broccoli, fetakaas en walnoten

Gang: Diner
Keuken: Italiaans
Porties: 4

Ingrediënten

  • 250 gram macaroni
  • 1 el olijfolie
  • 1 ui in ringen
  • 1 broccoli in roosjes
  • 1 rode paprika in stukjes
  • 150 gram fetakaas in stukjes
  • 50 gram walnoten grof gehakt
  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • Bereid de macaroni volgens de instructies op de verpakking. Verhit de olijfolie in een ruime pan en bak de uiringen zacht. Voeg de broccoli en paprika toe en bak even mee. Roer regelmatig. Voeg een scheutje water toe als het niet vochtig genoeg is. Roer de fetakaas stukjes door de groenten heen. Roer de macaroni er doorheen en breng op smaak met peper en zout. Serveer met de walnoten.

Notities

Geen fetakaas? Neem wat plantaardige room of hummus.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.