Volkoren broodje rosbief met mierikswortel en veldsla

Volkoren broodje rosbief met mierikswortel en veldsla
14 december 2018 sharon

 

Volkoren broodje rosbief met mierikswortel en veldsla

Gang: lunch
Keuken: Brood
Porties: 1

Ingrediënten

  • 1 volkoren (afbak)broodje afbakbroodje
  • 1 mespunt mayonaise of fritessaus
  • 1 mespunt mierikswortelpuree
  • 2 plakjes rosbief
  • 1 handje veldsla
  • 1 portie rauwkost
  • 1 beker thee/koffie/water

Instructies

  • Bak het broodje af in de oven. Snijd open en verdeel eerst de mayonaise er overheen, vervolgens de mierikswortelpuree. Leg de plakjes rosbief en veldsla er bovenop. Serveer met de rauwkost en het drinken.
  • Tip: Je kunt er ook een sandwich van maken.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.