Krieltjes met ei en oude kaas

Krieltjes met ei en oude kaas
13 december 2018 sharon

 

Krieltjes met ei en oude kaas

Bereidingstijd: 30 minuten
Totale tijd: 30 minuten
Gang: Diner
Keuken: Hollandse pot
Porties: 4 personen

Ingrediënten

  • 1 el olijfolie
  • 600 g krieltjes
  • 4 eieren
  • 400 g champignons in stukken
  • 400 g cherrytomaatjes gehalveerd
  • 1 el mosterd
  • 1 el citroensap
  • 1 el honing
  • 100 g oude kaas geraspt
  • 100 g rucola
  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • Verhit de olijfolie in een wok en bak de krieltjes goudbruin. Kook de eieren gaar in 10 minuten. Voeg de champignons en cherrytomaatjes toe aan de krieltjes. Voeg de mosterd, citroensap en honing toe. Breng op smaak met peper en zout. Pel de eieren en snijd in stukjes. Meng alle ingrediënten door elkaar, behalve de rucola. Serveer die apart.

Notities

Zuivelvrij? Vervang de kaas door reepjes gerookte kip.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.