Bami met garnalen en saté

Bami met garnalen en saté
14 december 2018 sharon

 

Bami met garnalen en saté

Gang: Diner
Keuken: Oosters
Porties: 4

Ingrediënten

  • 250 gram noedels
  • 250 gram grote gepelde garnalen
  • 1 el olijfolie
  • 400 gram doperwten
  • 2 in gele paprika reepjes
  • 1 bos lente-ui in ringen
  • 3 el pindakaas
  • 200 ml melk
  • 2 cm gember fijngehakt
  • 1 el zoute sojasaus
  • 2 limoen het sap
  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • Bereid de noedels volgens de instructies op de verpakking. Verhit de olijfolie in een pan en voeg de garnalen toe. Voeg de doperwten en gele paprika meteen toe. Bak dit 4-5 minuten, roer regelmatig. Snijd de lente-ui in ringen (zowel het groen als het wit). Voeg de lente-ui, pindakaas, melk, gember, sojasaus, limoensap toe en laat 2-4 minuten zachtjes pruttelen. Breng op smaak met peper en zout. Roer de noedels er doorheen en serveer

Notities

Vegetarisch? Vervang de vis door kikkererwten of linzen.
Geen vis? Neem kipfilet.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.