Porties: 4
Ingrediënten
- 250 gram noedels
- 250 gram grote gepelde garnalen
- 1 el olijfolie
- 400 gram doperwten
- 2 in gele paprika reepjes
- 1 bos lente-ui in ringen
- 3 el pindakaas
- 200 ml melk
- 2 cm gember fijngehakt
- 1 el zoute sojasaus
- 2 limoen het sap
- zout en peper naar smaak
Instructies
- Bereid de noedels volgens de instructies op de verpakking. Verhit de olijfolie in een pan en voeg de garnalen toe. Voeg de doperwten en gele paprika meteen toe. Bak dit 4-5 minuten, roer regelmatig. Snijd de lente-ui in ringen (zowel het groen als het wit). Voeg de lente-ui, pindakaas, melk, gember, sojasaus, limoensap toe en laat 2-4 minuten zachtjes pruttelen. Breng op smaak met peper en zout. Roer de noedels er doorheen en serveer
Notities
Vegetarisch? Vervang de vis door kikkererwten of linzen.
Geen vis? Neem kipfilet.
0
0