Porties: 4
Ingrediënten
- 200 gram rijstnoedels
- 1 el olijfolie
- 4 eieren
- 200 gram grote gepelde garnalen gepeld
- 125 gram taugé
- 1 paksoi in reepjes gesneden, zowel wit als groen
- 1 bos lente-ui in ringen, zowel wit als groen
- 1 tl gember
- 2 el zoute sojasaus
- zout en peper naar smaak
Instructies
- Bereid de noedels volgens de instructies op de verpakking. Kluts de eieren met wat zout en peper. Verhit de olijfolie in een koekenpan en voeg de eieren toe. Bak aan twee kanten goudbruin en leg even apart. Voeg eventueel nog iets olijfolie toe aan de koekenpan en bak vervolgens de garnalen mooi roze. Voeg de groenten toe en bak zo'n 10 minuten mee, samen met de gember en sojasaus. Voeg eventueel wat vocht toe. Snijd de omelet in reepjes. Serveer de noedels met de groenten, garnalen en omelet.
Notities
Geen eieren? Neem avocado, pinda's of kidneybonen.
Geen vis? Neem kipfilet.
Vegetarisch? Neem kidneybonen.
0
0