Spaghetti met aubergine en tomaat

Spaghetti met aubergine en tomaat
13 mei 2019 sharon

 

Spaghetti met aubergine en tomaat

Gang: Diner
Keuken: Italiaans
Porties: 4

Ingrediënten

  • 2 el olijfolie
  • 1 aubergine in stukken
  • 1 ui in ringen
  • 250 gram volkoren spaghetti
  • 400 gram cherrytomaatjes gehalveerd
  • 400 gram gehakte tomaten uit blik
  • handvol verse basilicum gehakt
  • 50 gram Parmezaan geraspt
  • 100 gram rucola
  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • Verhit de olijfolie in een ruime pan en bak de aubergine en ui zacht. Dat duurt ongeveer 10 minuten. Bereid ondertussen de spaghetti volgens de instructies op de verpakking. Voeg de tomaten en basilicum toe aan de aubergine. Voeg eventueel wat water toe. Laat nog 10 minuten zachtjes koken. Serveer de spaghetti met de saus, Parmezaan en rucola.

Notities

Glutenvrij? Neem linzenpasta.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.