Krieltjesbowl met wortel julienne en worstjes

Krieltjesbowl met wortel julienne en worstjes
14 mei 2019 sharon

 

Krieltjesbowl met wortel julienne en worstjes

Gang: Diner
Keuken: Hollandse pot
Porties: 4

Ingrediënten

  • 800 gram krieltjes
  • 2 rundersaucijzen in stukjes
  • 1 el olijfolie
  • 300 gram witte kool fijngesneden
  • 300 gram wortel julienne
  • 300 gram yoghurt
  • 1 tl Provençaalse kruiden
  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • Verhit de olijfolie in een pan en bak de krieltjes en saucijzen goudbruin in ongeveer 15 minuten. Meng de yoghurt met wat zout en de Provençaalse kruiden. Serveer alle ingrediënten in een bowl.

Notities

Vegetarisch? Neem fetakaas of geitenkaas.
Zuivelvrij? Neem guacemole of hummus.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.