Indiase tomatensoep met veldsla

Indiase tomatensoep met veldsla
14 mei 2019 sharon

 

Indiase tomatensoep met veldsla

Gang: lunch
Keuken: Soep
Porties: 3

Ingrediënten

  • 6 tomaten in stukjes
  • 1 ui gepeld en in stukjes
  • 1 wortel in stukjes
  • 1 el garam masala (kruidenmengsel)
  • 1 snuf kaneel
  • 1 bouillonblokje
  • handje veldsla

Instructies

  • Doe de tomaten, ui, wortel, garam masala, kaneel en bouillon in een pan en voeg water toe zodat de groenten net niet onderstaan. Breng aan de kook en kook 20 minuten met deksel op de pan. Pureer de soep. Serveer met scheutje kookroom en veldsla.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.