Bami met gehaktballetjes en broccoli

Bami met gehaktballetjes en broccoli
13 december 2018 sharon

 

Bami met gehaktballetjes en broccoli

Gang: Diner
Keuken: Oosters
Porties: 4

Ingrediënten

  • 200 gram noedels
  • 450 gram broccoli
  • 1 el olijfolie
  • 300 gram rundergehakt
  • 1 tl paprikapoeder
  • snuf uienpoeder
  • snuf knoflookpoeder
  • 200 gram prei
  • 100 gram taugé
  • 2 el tomatenpuree
  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • Bereid de noedels volgens de instructies op de verpakking. Kook of stoom de broccoli in 7 minuten gaar. Kneed het rundergehakt met de paprikapoeder, uienpoeder en knoflookpoeder, peper en zout en draai balletjes. Verhit de olijfolie in een pan en bak de gehaktballetjes goudbruin. Voeg de prei en taugé toe en bak een paar minuten mee. Voeg 100 ml water en de tomatenpuree toe, breng op smaak met peper en zout. Serveer de noedels met de saus en de broccoli.

Notities

Vegetarisch? Vervang het gehakt door blokjes tofu.
Glutenvrij? Neem rijstnoedels

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.