Cottage pie met gehakt

Cottage pie met gehakt
13 december 2018 sharon

 

Cottage pie met gehakt

Gang: Diner
Keuken: Hollandse pot
Porties: 4

Ingrediënten

  • 800 gram aardappelen, vast geschild en in stukken
  • 300 gram rundergehakt
  • 2 ui in ringen
  • 350 gram wortelstukjes
  • 3 stengels bleekselderij in reepjes
  • 1 groentebouillonblokje
  • 400 gram gehakte tomaten uit blik
  • scheut melk
  • handje bieslook gesneden
  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • Kook de aardappelen gaar in ongeveer 15-20 minuten. Rul het gehakt in een koekenpan. Voeg de uien, wortel en bleekselderij toe. Bak 5 minuten. Voeg 250 ml water toe, het bouillonblokje en de gehakte tomaten. Laat 15 minuten zachtjes koken tot de groenten zacht zijn. Stamp ondertussen de aardappelen en meng met een beetje melk, zout en peper. Serveer met de groenten en bieslook.

Notities

Vegetarisch? Neem neutrale tofublokjes.
Zuivelvrij? Vervang de melk door een scheutje plantaardige melk.

0 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.